Ontdek de Diverse Soorten Lip Piercings voor een Unieke Stijluitdrukking

soorten lip piercings

Soorten Lip Piercings

Ontdek Verschillende Soorten Lip Piercings

Lip piercings zijn een populaire vorm van lichaamsversiering die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen. Van subtiel en elegant tot gedurfd en opvallend, er zijn verschillende soorten lip piercings die je kunt overwegen om je individuele stijl en persoonlijkheid te benadrukken.

Labret Piercing

Een labret piercing wordt geplaatst in het midden van de onderlip. Deze piercing kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de lip worden gedragen. Het is een veelzijdige piercing die gemakkelijk te verzorgen is en geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Monroe/Madonna Piercing

De Monroe of Madonna piercing is vernoemd naar de iconische beauty marks van Marilyn Monroe en Madonna. Deze piercing wordt meestal geplaatst aan de bovenkant van de bovenlip, net buiten het midden. Het geeft een subtiele en verfijnde uitstraling.

Snake Bites Piercing

Snake bites piercing bestaat uit twee symmetrische piercings aan weerszijden van de onderlip, waardoor het lijkt alsof je gebeten bent door een slang. Deze piercing geeft een edgy en stoere look en kan worden aangepast met verschillende sieraden voor een unieke uitstraling.

Angel Bites Piercing

Bij angel bites piercing worden twee symmetrische piercings geplaatst aan weerszijden van de bovenlip, vergelijkbaar met snake bites maar dan op de bovenlip. Deze piercing benadrukt vaak de natuurlijke contouren van je lippen en voegt een vleugje glamour toe.

Vertical Labret Piercing

Een vertical labret piercing loopt verticaal door de onderlip, waarbij het sieraad zowel boven als onder de lip zichtbaar is. Deze unieke piercingstijl kan een gedurfd statement maken en wordt vaak gekozen door mensen die iets anders willen dan een traditionele labret.

Kies jouw favoriete lip piercingstijl om je persoonlijkheid te uiten en je look te versterken. Vergeet niet om professioneel advies in te winnen bij ervaren piercers voor het plaatsen en verzorgen van je lip piercing voor een veilige en optimale ervaring!

 

6 Populaire Soorten Lip Piercings en Hun Kenmerken

  1. Een populaire lip piercing is de labret, die onderaan het midden van de onderlip wordt geplaatst.
  2. Een snake bite piercing bestaat uit twee symmetrische piercings aan beide kanten van de onderlip.
  3. Een Monroe piercing lijkt op een beauty spot en wordt meestal boven de bovenlip geplaatst.
  4. Een jestrum piercing loopt verticaal door het midden van de bovenlip met een sieraad aan zowel binnen- als buitenkant.
  5. Een angel bite bestaat uit twee piercings aan beide zijden van de bovenlip, vergelijkbaar met snake bites maar dichter bij elkaar.
  6. Bij een vertical labret loopt het staafje verticaal door de onderste helft van de onderlip in plaats van horizontaal.

Een populaire lip piercing is de labret, die onderaan het midden van de onderlip wordt geplaatst.

Een populaire lip piercing is de labret, die onderaan het midden van de onderlip wordt geplaatst. De labret piercing is geliefd vanwege zijn veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Door de centrale positie op de onderlip kan deze piercing subtiel en elegant ogen, maar ook een stoer accent toevoegen aan je look, afhankelijk van het gekozen sieraad. De labret is een klassieke keuze die zowel mannen als vrouwen aanspreekt en gemakkelijk te combineren is met andere piercings voor een unieke en persoonlijke stijl.

Een snake bite piercing bestaat uit twee symmetrische piercings aan beide kanten van de onderlip.

Een snake bite piercing is een stijlvolle keuze die bestaat uit twee symmetrische piercings aan beide kanten van de onderlip. Deze piercingstijl, geïnspireerd door de beet van een slang, creëert een edgy en opvallende look die perfect is voor wie durft te experimenteren met hun uiterlijk. Door de symmetrie van de piercings ontstaat er een gebalanceerde en harmonieuze uitstraling die zeker de aandacht zal trekken. Met de juiste sieraden kun je jouw snake bite piercings personaliseren en aanpassen aan jouw unieke stijl en voorkeuren.

Een Monroe piercing lijkt op een beauty spot en wordt meestal boven de bovenlip geplaatst.

Een Monroe piercing lijkt op een beauty spot en wordt meestal boven de bovenlip geplaatst. Deze elegante piercing, vernoemd naar de iconische beauty marks van Marilyn Monroe, voegt een subtiele en verfijnde touch toe aan je uitstraling. Door de plaatsing net buiten het midden van de bovenlip creëert de Monroe piercing een charmant en stijlvol effect dat zeker de aandacht zal trekken.

Een jestrum piercing loopt verticaal door het midden van de bovenlip met een sieraad aan zowel binnen- als buitenkant.

Een jestrum piercing is een gedurfde keuze voor wie op zoek is naar een unieke lip piercingstijl. Deze piercing loopt verticaal door het midden van de bovenlip en wordt gekenmerkt door het sieraad dat zowel aan de binnen- als buitenkant van de lip zichtbaar is. Het creëert een opvallend en symmetrisch effect, waardoor het een echte blikvanger is. Voor wie graag wil experimenteren met piercings en een statement wil maken, kan de jestrum piercing een interessante optie zijn om de individuele stijl te benadrukken.

Een angel bite bestaat uit twee piercings aan beide zijden van de bovenlip, vergelijkbaar met snake bites maar dichter bij elkaar.

Een angel bite piercing bestaat uit twee piercings aan beide zijden van de bovenlip, vergelijkbaar met snake bites maar dichter bij elkaar geplaatst. Deze stijl van lip piercing creëert een symmetrisch en opvallend effect, waarbij de sieraden de natuurlijke contouren van de bovenlip accentueren. Het resultaat is een trendy en verfijnde look die zeker de aandacht zal trekken.

Bij een vertical labret loopt het staafje verticaal door de onderste helft van de onderlip in plaats van horizontaal.

Bij een vertical labret piercing loopt het staafje verticaal door de onderste helft van de onderlip in plaats van horizontaal. Deze unieke piercingstijl creëert een opvallend en gedurfd effect doordat het sieraad zowel boven als onder de lip zichtbaar is. Het verticale aspect van deze piercing geeft een eigentijdse twist aan de traditionele labret en kan een gewaagde verklaring zijn voor degenen die streven naar een onderscheidende look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.