Traguspiercing

Traguspiercing kopen

De tragus piercing is een elegante oor piercing wat heel populair is. Hierdoor zien we dat het aanbod ook steeds gevarieerder wordt.  De piercing plaats je in het kleine uitstekende deel van het oor waar het grenst aan je gezicht. Kijk hieronder in het assortiment om een mooie tragus piercing te kopen. We hebben verschillende modellen, kleuren en materialen. Neem bijvoorbeeld de gouden traguspiercings, de zilveren en natuurlijk de sieraden in chirurgisch staal.

Traguspiercing kopen

Bij het kopen van een traguspiercing zijn er niet veel zaken waar je rekening mee hoeft te houden. Het draait vooral om smaak. We hebben gouden tragus piercings, maar ook zilveren, chirurgisch staal en nog veel meer. Er bestaan tragus piercings met een bolle achterkant en een platte achterkant. Neem dus gerust een kijkje in het assortiment.

Oor piercing tragus

De tragus is het uitstekende flapje aan de voorkant van je oor. De piercing die hier doorheen gaat is de traguspiercing. Dit zijn doorgaans kleinere piercings, omdat je niet wilt dat de piercing te ver uitsteekt. De tragus piercing heb je in verschillende modellen, kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een ringetje of een labret. En je hebt de tragus piercing in het goud, chirurgisch staal, maar ook in het zilver bijvoorbeeld.

We horen van veel personen dat ze de voorkeur hebben voor een tragus piercing platte achterkant, dit omdat het minder aanwezig voelt en niet gaat irriteren bij het schoonmaken van je oor.

Tragus piercing verwisselen

Het verwisselen van een tragus piercing kun je prima zelf. Het is streng aangeraden om dit pas te doen wanneer de wond volledig is genezen. Dit doe je om pijn en ontstekingen te voorkomen. Voor het verwisselen kun je simpelweg het achterkantje losdraaien en de tragus piercing sieraad verwijderen. Is je tragus piercing ontstoken? Dan adviseren wij om contact op te nemen met je piercer zodat hij je kan helpen met het verwijderen, of de genezing van de piercing.

Tragus piercing verzorging

De tragus piercing is qua verzorging eigenlijk vrij simpel. Je kunt tijdens het douchen de piercing goed wassen met water en zeep. Raak overdag de piercing zo min mogelijk aan met je handen. Dat is namelijk een bron van bacteriën. Heb je lange haren dan is het verstandig om in de genezingsperiode van de wond op te letten met het doen van je haren. Het is namelijk geen prettig gevoel als er een haar blijft hangen achter de piercing.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!