Tongpiercing

Tongpiercing kopen

Tongpiercing kopen? Dan ben je op het juiste adres. Populair bij zowel mannen als vrouwen en dat snappen wij. Het is een piercing wat door je tong heen gepierced wordt. Je kunt verschillende tongpiercing balletjes plaatsen en je hebt ze in verschillende kleuren en materialen zoals een gouden tongpiercing bijvoorbeeld. Bekijk hieronder ons assortiment tongpiercings.

Gouden tongpiercing bestellen

In ons assortiment hebben we verschillende gouden tongpiercings. We hebben dit in meerdere varianten, zowel in de standaardkleur goud als roségoud. We hebben de gouden tongpiercings in een standaard uitvoering, maar ook met een diamant of steentje. Voor gouden tongpiercings hoef je dus niet verder te zoeken.

 

Tongpiercing zetten

Het zetten van een tongpiercing wordt altijd door een professionele piercer gedaan. De tongpiercing kan alleen gepierced worden en mag niet door middel van een schietapparaat geprikt worden. In het begin wordt er een tongpiercing met een langer staafje geplaatst, omdat je tong zal opzetten.

Zodra de wond is genezen en de tong weer naar normale grootte is teruggekeerd kan er gekozen worden voor een sieraad met een korter staafje. Dit wordt vrijwel altijd gedaan, omdat een kleiner staafje ervoor zorgt dat tongpiercing minder aanwezig is in je mond.

Tongpiercing ontstoken

Een ontstoken tongpiercing is nooit fijn. Dit kan veel pijn doen en wanneer het niet behandeld wordt kan dit alleen maar erger worden. Ons advies is daarom altijd om bij een ontsteking zo snel mogelijk contact op te nemen met je piercer om samen de beste stappen te ondernemen om je wond zo snel mogelijk te laten genezen. Er kan dan gekozen worden voor een piercing met een groter staafje zodat je tong meer ruimte heeft om te genezen of de piercing wordt volledig verwijderd.

Populariteit tongpiercings

De populariteit van tong piercings is in de jaren heel stabiel gebleven. De piercing wordt door zowel mannen als vrouwen geplaatst en behoort mede daardoor tot een van de populairste piercings op dit moment. Wij verwachten dat de populariteit van deze piercing ook niet zal afnemen in de aankomende jaren. Wij blijven daarom ons assortiment uitbreiden met de tofste nieuwe modellen.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!