Tepelpiercing

Tepelpiercing kopen

De welbekende tepelpiercing. Een piercing wat je in verschillende formaten, modellen en kleuren hebt. Een populaire piercing bij zowel mannen als vrouwen. Door de jaren heen is de populariteit van de piercing alleen maar toegenomen en dat snappen wij. Er zijn verschillende materialen zoals een tepelpiercing goud, zilver, chirurgisch staal en plastic. Neem snel een kijkje in ons assortiment tepel sieraden.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tepelpiercing kopen? Hier moet je op letten

Bij het kopen van een tepelpiercing is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal. Sommige personen hebben een voorkeur voor een bepaald materiaal. Verder is het belangrijk dat je goed kijkt naar de lengte van de tepelpiercing. Wij hebben bij al onze tepel sieraden de afmetingen geplaatst zodat je zeker weet dat het past. Een te kleine tepelpiercing gaat namelijk knellen en te groot is ook niet mooi.

Voordat je een tepelpiercing verwisselt moet de wond goed genezen zijn. Dit, om te voorkomen dat je de wond weer opnieuw open haalt. Neem bij twijfel altijd contact op met jouw piercer.

Doet een tepelpiercing pijn?

Een tepelpiercing laten zetten doet over het algemeen relatief pijn. Dit verschilt per persoon natuurlijk. De tepelpiercing blijft wel een tijdje gevoelig, maar zal bij een volledige genezing geen pijn meer doen. Een tepelpiercing kun je bij een volledige genezing zelf vervangen. Het is zeer verstandig om in de genezende periode een pleister op de piercing te plakken. Bij het aankleden kan het namelijk blijven hangen en dit is in het begin wel voelbaar.

Tepelpiercing ontstoken

Wanneer een tepelpiercing ontstoken is dan is het zaak dat je direct actie onderneemt. Zorg er in ieder geval voor dat de wond goed schoon is. Vervolgens is het zaak dat je zo spoedig mogelijk contact opneemt met je piercer om met hem de beste vervolgstappen door te nemen. Hij of zij kan je het beste informeren naar de mogelijkheden.

Verschillende soorten tepelpiercing vrouw en man

We hebben verschillende soorten tepelpiercing. Voor zowel mannen als vrouwen. Over het algemeen heb je twee soorten tepel sieraden. Een simpele barbell. En decoratieve piercings. Afhankelijk van je wensen en smaak kun je hetgeen aanschaffen wat jij het liefste hebt. 

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.