Tepelpiercing

Tepelpiercing kopen

De welbekende tepelpiercing. Een piercing die je in verschillende formaten, modellen en kleuren hebt. Een populaire piercing bij zowel mannen als vrouwen. Door de jaren heen is de populariteit van deze piercing alleen maar toegenomen en dat snappen wij. Er zijn verschillende materialen voor een piercing voor je tepel. Zo vind je onder meer een tepelpiercing goud, zilver, chirurgisch staal en plastic. Neem snel een kijkje in ons assortiment tepel sieraden.

Tepelpiercing kopen? Hier moet je op letten

Bij het kopen van een tepelpiercing is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal. Sommige personen hebben een voorkeur voor een bepaald materiaal voor piercings. Verder is het belangrijk dat je goed kijkt naar de lengte van het sieraad. Wij hebben bij al onze tepel sieraden de afmetingen geplaatst zodat je zeker weet dat de piercing goed in jouw tepel past. Een te kleine tepelpiercing gaat namelijk knellen en een te grootte is ook niet mooi.

Voordat je het sieraad verwisselt, moet de wond in je tepel goed genezen zijn. Dit om te voorkomen dat je de wond weer opnieuw open haalt. Neem bij twijfel altijd contact op met jouw piercer.

Doet een tepelpiercing pijn?

Een tepelpiercing laten zetten doet over het algemeen relatief pijn. Dit verschilt per persoon natuurlijk. De tepelpiercing blijft wel een tijdje gevoelig, maar zal bij een volledige genezing geen pijn meer doen. Wanneer het volledig is genezen kun je de piercing makkelijk zelf vervangen. Het is zeer verstandig om in de genezende periode een pleister op de piercing te plakken. Bij het aankleden kan het namelijk blijven hangen en dit is in het begin wel voelbaar.

Tepelpiercing ontstoken

Wanneer een tepelpiercing ontstoken raakt, dan is het zaak dat je direct actie onderneemt. Zorg er in ieder geval voor dat de wond goed schoon is. Vervolgens moet je zo spoedig mogelijk contact opnemen met je piercer om met hem de beste vervolgstappen door te nemen. Hij of zij kan je het beste informeren naar de mogelijkheden.

Verschillende soorten tepelpiercing vrouw en man

We hebben verschillende soorten tepelpiercings. Voor zowel mannen als vrouwen. Over het algemeen heb je twee soorten tepel sieraden.

  1. Een simpele barbell.
  2. Een decoratieve piercing

Afhankelijk van je wensen en smaak kun je de piercing voor je tepel aanschaffen die jij het liefste hebt.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Sieraden speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden in ons assortiment. Het bieden van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard.

Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden en piercings, zodat jij voor een kleine prijs de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!