Smileypiercing

Smileypiercing kopen

De smileypiercing is een piercing wat aan de binnenkant van je bovenlip geplaatst worden in het stukje vel wat je tandvlees verbindt met de binnenkant van je huid. Een relatief nieuwe piercing wat in de jaren flink is gestegen in populariteit. En dat snappen wij wel, want het is een aparte piercing wat zeker de aandacht trekt.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De smiley piercing

De smiley piercing is een klein ringetje wat geplaatst wordt door het frenulum. Dit is een moeilijk woord voor het stukje huid wat aan de binnenkant je tandvlees en bovenlip verbindt. De frenulum bevindt zich boven je tandvlees. Het voordeel aan de smiley piercing is dat het een hele subtiele piercing is wat je op het eerste gezicht niet direct ziet, totdat je lacht natuurlijk. Vandaar ook de naam.

Smiley piercing zetten

Een smileypiercing wordt altijd gepierced en kan niet worden geschoten. Over het algemeen wordt de smiley piercing ervaren als een piercing die niet zoveel pijn doet. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe hoog (of laag) je pijngrens ligt. Het zetten van de smiley piercing gebeurd doorgaans heel snel.

 

In sommige gevallen zal het stukje huid waar de smileypiercing doorheen gaat, de frenulum, niet sterk genoeg zijn om een smiley sieraad te dragen. Wanneer de piercer dit aangeeft zal het helaas niet mogelijk zijn om een smiley piercing te plaatsen. Ons advies is om hierin altijd naar de piercer te luisteren, omdat dit professionals zijn.

Smiley piercing verzorgen

Het verzorgen van een smiley piercing staat eigenlijk gelijk aan een goede mondverzorging hebben. Zorg ervoor dat je minimaal twee keer per dag je tanden poetst en dat je mondhygiëne in orde is. Dan gaat het doorgaans wel goed met de genezing en zul je weinig tot geen last hebben van de piercing. 

Ontstoken smiley piercing

Heb je een ontstoken smiley piercing? Dan is het zaak dat je eerst goed je mond wast en je tanden poetst. Neem daarna direct contact op met de piercer waar je de piercing hebt laten zetten. Deze gaat samen met jou kijken naar de ontsteking en samen zullen jullie plan gaan maken om dit op te lossen. In sommige gevallen wordt er gekozen om de piercing te laten staan en krijg je instructies over de mondverzorging, maar in sommige gevallen moet er ook worden gekozen voor verwijdering van de piercing.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.