Septumpiercing

Septum piercing kopen

De septum piercing is een neuspiercing wat in het neus tussenschot geplaatst wordt. Een hele populaire piercing omdat het toch een elegante piercing is wat je relatief makkelijk kunt verbergen als de noodzaak er is. Je kunt hieronder een septum piercing kopen uit ons assortiment. We hebben verschillende soorten, maten en modellen beschikbaar.

Soorten septumpiercings

Een septumpiercing heb je in verschillende soorten en maten. Over het algemeen zijn de ringetjes het meest populair. Hierin heb je ook veel varianten. Denk aan sieraden waar je enkel een ringetje hebt, maar je hebt ze ook waar je decoraties en franjes aan de ringen hebt hangen.

Je hebt de septumpiercings ook in verschillende materialen. We merken dat chirurgisch staal toch het meest populair is. Vaak wordt er ook gekozen voor sieraden met een coating van rose goud. Dit geeft een luxieuze uitstraling en oogt heel mooi.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!