Oorbel

Oorbel kopen

De oorbel is verreweg het meest populair. De oorbel is een oorlel piercing wat geschoten kan worden. Hierdoor doet het zetten van een oorbel weinig tot geen pijn. We hebben een flink assortiment oorbellen beschikbaar. Zowel zilveren oorbellen als gouden oorbellen, maar ook oorbellen voor mannen en oorbellen voor vrouwen. Bekijk hieronder onze collectie.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Oorbel verzorging

Het is voor een oorbel belangrijk dat je dagelijks je oor goed schoonmaakt met schone handen. De meeste mensen kiezen ervoor om dit onder de douche te doen, omdat je hier zeep bij de hand hebt én schone handen hebt. Tijdens het schoonmaken is het belangrijk dat je goed met de piercing draait zodat je al het vuil wat zich verzamelt in het gat goed verwijderd.

Ontstoken oorlel piercing

Het is nooit fijn wanneer een oorbel ontsteekt. Wanneer dit gebeurd is het zaak dat je als eerste de oorbel goed schoon houdt. Wij adviseren om hierna direct contact op te nemen met de piercer. Hij of zij kan je informeren over de mogelijkheden en hoe je het snelst naar een mooie oplossing komt. In sommige gevallen volstaat een groter sieraad en wat verzorgingstips. Soms moet het sieraad echter verwijderd worden.

Waar moet je op letten bij het kopen van oorbel

Bij een oorbel zijn er niet veel dingen waar je op moet letten. De meeste oorbellen zijn vrij universeel en zullen dus bijna altijd passen. Sommige mensen hebben bepaalde voorkeuren voor bepaalde materialen, maar dit verschilt per persoon. Kies dus vooral een oorbel die je mooi vindt zodat jij de show kan stelen.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.