Neuspiercing

Neuspiercing kopen

Je wilt een neuspiercing kopen. Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten neuspiercings. We hebben zowel een neuspiercing ringetje als een normale neuspiercing diamant. Bekijk hieronder het assortiment en maak je keuze uit jouw favoriete neus sieraad. Dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou is gezien wij alles direct uit voorraad leveren.

Neuspiercing soorten

Er zijn een paar neuspiercing soorten. Je hebt ze in verschillende soorten materialen zoals een gouden neuspiercing, maar ook in chirurgisch staal. Verder kun je kiezen uit een standaard design met een knopje, ringetje of diamantje. Verder heb je neuspiercings met zowel een knopje aan de achterkant als met een buiging erin. Neuspiercings met een buiging blijven over het algemeen beter zitten.

Neuspiercing ontstoken

Wanneer een neuspiercing is ontstoken kan dit best veel pijn doen. Het is daarom aan te raden een neuspiercing na het plaatsen zo min mogelijk aan te raken met je handen. Dit is namelijk een bron van bacteriën. Wanneer je merkt dat je piercing aan het ontsteken is dan het zaak dat je het zo goed mogelijk schoonhoud en direct contact opneemt met jouw piercer. Die kan met jou een beslissing maken of het beter is om het sieraad te verwijderen of er eventueel een groter sieraad in te plaatsen.

Neuspiercing verwisselen

Een neuspiercing verwisselen kun je makkelijk zelf. Doe dit echter alleen wanneer de wond volledig is genezen. Je hebt geen piercer nodig om het sieraad te verwisselen. Als het niet lukt is het echter wel verstandig om langs je piercer te gaan zodat hij de neuspiercing kan verwisselen.

Neusringetjes of een neuspiercing steentje

De twee soorten piercings zijn neusringetjes en een neuspiercing steentje of diamantje. Beide piercings zijn heel populair, dus kijk vooral welke piercing jij het mooiste vindt. En als je niet kunt kiezen? Dan pak je ze gewoon allebei. Dan heb je voor elk moment de perfecte piercing. Het is over het algemeen wel zo dat je neusringetjes beter schoon kunt houden dan een neuspiercing met een steentje.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!