Neuspiercing

Neuspiercing kopen

Je wilt een neus piercing kopen. Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten neus piercings. We hebben zowel een neuspiercing ringetje als een normale neuspiercing diamant. Bekijk hieronder het assortiment en maak je keuze uit jouw favoriete neus sieraad. Dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou is gezien wij alles direct uit voorraad leveren.

Neuspiercing laten zetten?

Zowel een neusvleugelpiercing – of nostril – als een septum worden met een naald gepiercet. Wil je een neuspiercing laten zetten? Kies dan voor een neusvleugel piercing, septum of bridge. Kies uit verschillende soorten neussieraden: van fijne knopjes tot stoere gouden ringetjes of een bijzondere horseshoe.

Neuspiercing soorten

Er zijn een paar neuspiercing soorten. Je hebt ze in verschillende soorten materialen zoals een gouden neuspiercing, maar ook in chirurgisch staal. Verder kun je kiezen uit een standaard design met een knopje, ringetje of diamantje. Verder heb je neuspiercings met zowel een knopje aan de achterkant als met een buiging erin. Neuspiercings met een buiging blijven over het algemeen beter zitten. De meeste mensen kiezen voor een neusvleugel piercings.

Neuspiercing ‘bone’

De neus bone piercing lijkt ontzettend veel op de stud, toch verschillen deze twee van elkaar. De neus bone piercing is een rechte staaf met onderaan een verdikking. Deze verdikking zorgt ervoor dat het staafje niet zomaar uitvalt. Dat zorgt er dan ook voor dat het plaatsen en verwijderen van een neus bone piercing erg makkelijk is. Je duwt hem met een klein beetje kracht op zijn plek of je trekt hem er simpelweg uit. Dat is vooral erg handig als je regelmatig je neuspiercing verwisselt.

De neuspiercing ‘stud’

Vaak is het staafje van de neuspiercing stud wat langer dan die van een neus bone piercing. De onderkant van het staafje kun je gemakkelijk buigen, zodat de piercing zichzelf een beetje klem zet. Je bepaalt daarmee zelf de strakte van de piercing. De neuspiercing plaats en verwijder je door hem met zijn (gebogen) staafje door de holte te plaatsen.

De neus ring is een leuke en opvallende neuspiercing. Omdat het ringetje helemaal rond gaat is hij net iets opvallender dan alleen een sierlijk knopje bovenop je neus. Wel is het belangrijk waar je precies je neusvleugel piercing hebt. Voor een neusring moet de piercing ver genoeg naar beneden zijn geplaatst om de ring soepel rond te kunnen laten gaan. Uiteraard speelt de exacte vorm van je neus hier ook een grote rol.

De neuspiercing ‘neus ring’

De neus ring is een leuke en opvallende neuspiercing. Omdat het ringetje helemaal rond is valt de piercing net even meer op dan alleen een sierlijk knopje bovenop je neus. Wel is het belangrijk waar je precies je neusvleugel piercing hebt. Voor een neusring moet de piercing ver genoeg naar beneden zijn geplaatst om de ring soepel rond te kunnen laten gaan. Uiteraard speelt de exacte vorm van je neus hier ook een grote rol.

Neuspiercing ontstoken

Wanneer een neuspiercing is ontstoken kan dit best veel pijn doen. Het is daarom aan te raden een neuspiercing na het plaatsen zo min mogelijk aan te raken met je handen. Dit is namelijk een bron van bacteriën. Wanneer je merkt dat je piercing aan het ontsteken is dan het zaak dat je het zo goed mogelijk schoonhoud en direct contact opneemt met jouw piercer. Die kan met jou een beslissing maken of het beter is om het sieraad te verwijderen of er eventueel een groter sieraad in te plaatsen.

Neuspiercing verwisselen

Een neuspiercing verwisselen kun je makkelijk zelf. Doe dit echter alleen wanneer de wond volledig is genezen. Je hebt geen piercer nodig om het sieraad te verwisselen. Als het niet lukt is het echter wel verstandig om langs je piercer te gaan zodat hij de neuspiercing kan verwisselen.

Neusringetjes of een neuspiercing steentje

De twee soorten piercings zijn neusringetjes en een neuspiercing steentje of diamantje. Beide piercings zijn heel populair, dus kijk vooral welke piercing jij het mooiste vindt. En als je niet kunt kiezen? Dan pak je ze gewoon allebei. Dan heb je voor elk moment de perfecte piercing. Het is over het algemeen wel zo dat je neusringetjes beter schoon kunt houden dan een neuspiercing met een steentje.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer weten over onze populaire piercings? Wil jij graag een

Bestel eenvoudig en veilig online!

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!