Navelpiercing

Navelpiercing

Een navelpiercing kopen, dat doe je bij piercingwereld. Wij hebben allerlei mooie sieraden van hoge kwaliteit. Navelpiercings zijn al jaren bij zowel mannen als vrouwen populaire producten. Wanneer jij graag de show steelt met jouw piercings dan zit je altijd goed bij het veelzijdige assortiment van piercingwereld.

Navel piercings kopen? Let hierop!

Het is altijd belangrijk om te kijken naar het materiaal bij het kopen van piercings. Een mooi sieraad moet van hoogwaardig materiaal zijn. Op het gebied van materiaal zijn er met piercings allerlei type mogelijkheden binnen ons assortiment.

Verschillende soorten materiaal

Er zijn piercings van goud (verschillende soorten karaat), staal, zilver, titanium, acryl en chirurgisch staal. Alle materialen hebben zo hun voor- en nadelen. Acryl en chirurgisch staal zijn de meest voorkomende materiaal op het gebied van piercings, maar ook goud zie je nog vaak voorkomen als type piercing. Je kunt ook kiezen voor een piercing van acryl die goud is gespoten. Dan heb je ander materiaal, maar de uitstraling blijft hetzelfde.

Afmetingen navelpiercings

Wij geven bij al onze navel piercings aan met welke afmeting en diameter je te maken hebt. Zo meet je altijd zeker over een navelpiercing bij jou past. Dan ben je zeker dat je de juiste lengte en diameter hebt. Wanneer je een sieraad koopt dan wil je een sieraad waarvan alle afmetingen kloppen volledig kloppen. Het zou zonde zijn als je een navelpiercing koopt die een te grote of te kleine lengte blijkt te hebben.

Allerlei kleuren

Niet iedereen wilt hetzelfde daarom is het beter dat behalve de goede maten er door ons ook de goede kleuren worden aangeboden De kleur is ook een van de belangrijkste aspecten..Bij ons kun je een piercing krijgen in de kleur paars, geel, roze, rood en ga zo maar door. WIj hebben alle kleuren voor jouw navelpiercings. 

Navelpiercing kopen chirurgisch staal

Navelpiercings met chirurgisch staal en van titanium zijn zoals net genoemd erg populair. Chirurgisch staal zit vaak lekker en is een metaallegering die onder het type 216L valt. Dit is een type metaal dat niet roest en daarnaast geeft het een mooie glans vanwege het chroom dat in het staal zit. Voor een mooie nieuwe piercing voor jouw navel is chirurgisch staal dus een hele goede keuze. Alle navelpiercings in onze advertenties en op onze website voldoen volledig aan de wetgeving van de europese unie.

Navelpiercings zetten

Een piercing zetten kan altijd even spannend zijn. Je kunt dit ook niet zelf. Om goed te zorgen voor je navel kun je dit veel beter door iemand anders laten doen. Een professionele piercer weet altijd wat hij goet. Navelpiercings worden altijd gepierced en niet geschoten of gezet met andere vergelijkbare technieken. Een piercing zetten moet goed gebeuren. Dit kan wellicht pijn doen. Dit is vooral persoonlijk afhankelijk.

Navelpiercing met hanger, zonder hanger en ringetje

Er bestaan diverse soorten navelpiercings. Hierbij kun je denken aan piercings met een hanger, zonder hangertje, met een ringetje, met een balletje of met een simpel banaantje. Neem gerust een kijkje tussen ons assortiment in om een piercing te vinden die bij jou past

Navelpiercings met hangertje

Navelpiercings met hangertje  is een sieraad dat iets meer lengte heeft. Aan het onderste balletje of diamantje zit vaak een ringetje dat met aanhangertje bevestigd is. De hangertjes zijn er in diverse soorten en maten. Hierbij kun je denken aan vlinders, bloemetjes, hartjes en nog veel meer!

Over piercingwereld

Bij piercingwereld kun jij verschillende piercings kopen in allerlei verschillende soorten en maten. Een navelpiercing is een van de meest bijzondere sieraden, bij ons koop je een navelpiercing van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Veelzijdig assortiment

 

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een tepelpiercing, tongpiercing en helixpiercing. peciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Wij hebben gegarandeerd het juiste merk voor jou. Niet iedereen vind elk merk even mooi en mensen hebben daarom een duidelijke voorkeur. Met ons veelzijdige assortiment vind jij gegarandeerd een piercing jouw merk!

Piercings zijn dé trend!

Piercings zijn momenteel helemaal de trend. Bij piercingwereld word je altijd voorzien van piercings van hoogwaardige kwaliteit. Kies voor piercingwereld, en weet zeker dat jij de show speelt tegen aantrekkelijke prijzen. 

De beste service

Als producten op voorraad zijn dan hebben wij altijd een extreem snelle levertijd. Daarnaast is er ook gratis verzending vanaf €20. Deze voorwaarden gebruiken wij voor maximaal comfort en tevredenheid bij onze klanten. Alleen zo kunnen wij onze missie bereiken.

Daarnaast respecteren wij jouw privacy, zodat derde partijen jouw internetgedrag niet kunnen volgen.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via onze pagina met de klantenservice! Onze klantenservice staat klaar om jou te helpen als dat nodig is, wij zijn er voor het beantwoorden van al je vragen. Zo zul jij altijd een piercing kopen die het beste bij jou past. Je hebt altijd binnen een aantal dagen reactie. Wij doen ons best om binnen twee dagen te reageren!

 

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!