Navelpiercing

Navelpiercing kopen

Een navelpiercing kopen doe je bij Piercingwereld. Een mooi sieraad wat vooral in de zomer goed tot z’n recht komt. Wanneer je lekker aan het strand ligt met vrienden en jouw navelpiercing helemaal straalt. We hebben verschillende soorten navelpiercings. Denk bijvoorbeeld  aan een navelpiercing ringetje, navelpiercing met hanger, een gouden navelpiercing en nog veel meer. Neem snel een kijkje in ons assortiment.


Navelpiercing kopen? Hier moet je op letten

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar het soort materiaal. Er zijn verschillende soorten materialen navelpiercings. Je hebt gouden navelpiercings, zilveren navelpiercings, navelpiercings van chirurgisch staal en zelfs zwangerschapspiercings. 

Vervolgens kijk je of de navelpiercing die je op het oog hebt goed past. Wij geven bij al onze piercings de afmetingen aan. Op die manier weet je zeker dat het past, want het zou natuurlijk zonde zijn als je een te kleine navelpiercing neemt.

Ten slotte is het belangrijk dat je een navelpiercing neemt die je mooi vindt. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Wacht ook altijd goed tot de piercingwond volledig is genezen voordat je een nieuwe piercing plaatst.

Navelpiercing chirurgisch staal

Navelpiercing chirurgisch staal is een van de populairste piercing materialen voor onder andere navelpiercings op dit moment. Chirurgisch staal is een speciale metaallegering wat valt onder het type 326L. Dit type metaal roest nooit en heeft een hele mooie glans vanwege het chroom wat erin zit. Al onze piercings volstaan de europese wetgeving en zijn daarmee volledig veilig om te dragen. Een ander voordeel aan chirurgisch staal is dat er behalve lucht ook geen water in kan. Hierdoor kun je de piercing gewoon inhouden tijdens het douchen zonder dat dit ten koste gaan van je piercing. Handig!

 

Navelpiercing zetten

Een navelpiercing zetten kun je niet zelf. Dit moet altijd door een professionele piercer gedaan worden. Het navelpiercing wordt altijd gepierced en kan niet geschoten worden. Een navelpiercing laten zetten kan pijn doen, maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Over het algemeen geneest een navelpiercing relatief snel mits het goed verzorgd is. Wanneer de piercing net is gezet is het belangrijk dat je er zo min mogelijk aan zit.

Navelpiercing met hanger, zonder hanger en ringetje

Er zijn verschillende soorten navelpiercings. Zo heb je een navelpiercing met hanger. Navelpiercings zonder hanger. Maar een navelpiercing ringetje. Neem gerust een kijkje in ons assortiment om te kijken welke navelpiercing jou het beste bevalt.

Navelpiercing hangertje

Navelpiercing hangertje is een wat langere navelpiercing. Aan het onderste balletje of diamantje zit vaak een klein ringetje bevestigt met een hangertje. De hangertjes heb je in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan hartjes, vlinders, bloemen en nog veel meer. Heb jij het perfecte navelpiercing hangertje al gevonden?

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.
You've just added this product to the cart: