Lippiercing

Lip piercing kopen

Op deze pagina kun je een lip piercing kopen. Dit is een piercing die rondom je mond geplaatst wordt. Dit is doorgaans een labret of lip piercing ringetje. Neem een kijkje in ons assortiment lip piercings. We hebben verschillende soorten, maten en modellen.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De lip piercing

De lip piercing is een piercing die rondom je mond geplaatst wordt. Dit is zowel boven als onder je lippen, en zowel in het midden als aan de zijkanten afhankelijk van wat je het mooiste vindt. Je hebt de lip piercing in zowel ringetjes als labrets. Een labret is eigenlijk een kort staafje met een plat uiteinde. Doorgaans merken we dat het labret wel het populairst is, omdat je hier het minste last van hebt. 

Lip piercing verzorging

Bij de lip piercing is het belangrijk, net als bij alle andere piercings, dat je dit dagelijks goed schoonmaakt. Wij adviseren om dit altijd met schone handen te doen, daarom kiezen veel mensen ervoor om dit onder de douche te doen. Verder is het belangrijk om gedurende de dag niet aan de piercing te zitten. Je handen zijn namelijk een bron van bacteriën. 

Ontstoken lip piercing

Wanneer je lip piercing is ontstoken dan adviseren wij altijd om direct contact op te nemen met jouw piercer. Hij kan je informeren over wat de beste stappen zijn om te ondernemen. Vaak betekent dit dat er een groter sieraad in moet of dat de piercing wordt verwijderd. Doe dit altijd in samenspraak met een professionele piercer die het juiste gereedschap heeft.

Piercing onder lip en piercing boven lip

De lip piercing wordt altijd onder je lip of boven je lip geplaatst. Afhankelijk van je keuze wordt er vervolgens een ringetje of een labret in bevestigt. Beide locaties zijn momenteel heel populair. Zowel een piercing in je onder- als bovenlip gebruikt dezelfde sieraden. Hier hoef je dus niet op te letten.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.