Helixpiercing

Helixpiercing kopen

Neem een kijkje in ons assortiment aan verschillende helix sieraden. We hebben ze in verschillende kleuren en maten. Ben jij klaar voor een frisse nieuwe look kies dan de piercings uit die jou het meeste aantrekken en dan zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij jou is.

Helixpiercings in alle soorten en maten

Verreweg een van de populairste piercings op het moment is de helixpiercing. Onze trendzetters hebben de mooiste collectie voor je verzameld zodat jij de show kan stelen.

Het assortiment bestaat uit piercings in verschillende kleuren, maten en materialen, omdat wij het belangrijk vinden dat jij de perfecte piercing vindt.

Wat is een helix piercing?

Helix betekent ‘spiraal’ in de griekse taal. Dit staat symbool voor de vorm van je oorschelp. De helixpiercing wordt gepierced in het kraakbeen en doet doorgaans niet zoveel pijn om te laten zetten. Dit laatste is natuurlijk afhankelijk van de pijngrens per persoon.

Deze piercing kun je in verschillende vormen zetten. Denk hierbij aan een piercingringetje, een barbell, maar ook een labret behoort tot de mogelijkheden.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van helixpiercing?

Het is belangrijk bij de helix dat je er goed op let dat je piercingwond goed genezen is. Dit geldt voor alle piercing(sieraden) die je wilt verwisselen. Wanneer de wond volledig is genezen kun je het vervangen door een nieuw sieraad. Het is belangrijk om je handen goed te wassen alvorens je een piercing vervangt.

Buiten schone handen is het ook belangrijk dat je zowel het sieraad als je oorschelp goed desinfecteert. Lukt het niet om je piercing zelf te vervangen? Neem dan even contact op met de piercer waar je het hebt laten zetten.

Doet een helix piercing pijn?

Over het algemeen doet het zetten van een helix piercing niet zoveel pijn. Dit is natuurlijk verschillend per persoon, maar onze ervaring leert dat het over het algemeen snel gezet is en dat het, bij een goede verzorging, ook snel geneest. Let wel op dat je bij pas gezette helix piercings zo min mogelijk aan de wond zit.

Wil je meer weten? Neem dan even kijkje in ons artikel met informatie over de helixpiercing.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!