Dermalpiercing

Dermal piercing kopen

De dermal piercing, ook wel micro dermal genoemd, is een hele mooi piercing wat er aan de buitenkant uit ziet alsof je een sieraad op je lichaam hebt geplakt. De dermal piercing kan op veel plekken gezet worden, waardoor een hele populaire piercing is. Bekijk hieronder ons assortiment dermal piercings. We hebben ze in verschillende kleuren en modellen.

De dermal piercing

De dermal piercing is een huid piercing. Hiermee wordt er een klein sneetje gemaakt in je huid waar de piercing in geplaatst wordt. Het bovenste gedeelte van het sieraad zal boven de huid zichtbaar zijn. Het voordeel hieraan is dat de piercing op veel plekken geplaatst kan worden. Vaak kiezen mensen ervoor om een dermal piercing in een tattoo te verwerken voor een nog mooier effect.

Dermal piercing verzorging

Bij de dermal piercing is het belangrijk dat je ervoor waakt dat de piercing zo min mogelijk blijft hangen. Dit is namelijk veel voorkomend probleem. Verder is een goede basis hygiëne belangrijk en zorgt ervoor dat de piercing de minste kans op ontsteking heeft. Dagelijks de piercing goed schoonmaken tijdens het douchen. Het is tevens belangrijk dat je gedurende de dag de piercing zo min mogelijk aanraakt met je handen. Dit is namelijk een bron van bacteriën.

Soorten dermal piercings

De dermal piercing is eigenlijk maar 1 model mogelijk. De variatie zit ‘m in het dermal balletje wat je op de huid ziet. Dit heb je namelijk wel in verschillende varianten met verschillende kleuren. Het bolletje is relatief makkelijk om zelf te vervangen omdat dit met schroefdraad is bevestigt aan de rest van de piercing. Hierdoor kun je het zelf makkelijk los- en weer vastdraaien. Wij adviseren wel om het balletje pas te vervangen bij een volledige genezing.

Over Piercingwereld

Piercingwereld is dé plek waar jij alle soorten en maten piercings kunt vinden. Speciaal voor jou geselecteerd zodat jij altijd piercings hebt van de beste kwaliteit en die volledig dé trend zijn op dit moment. Neem direct een kijkje naar alle soorten piercings die wij aanbieden. Het bezorgen van een goede klantenservice voor jou, een snelle levertijd en gratis verzendkosten vanaf €20,- zijn voor ons de standaard. Wij vinden jouw mening belangrijk, dus heb je vragen of wensen? Laat het ons vooral weten. Onze missie is om jou te voorzien van de mooiste sieraden, zodat jij voor een kleine prijs opnieuw de show steelt.

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!