Tijd voor een nieuwe piercing!

Piercing zetten

Tijd om weer de show te stelen. Piercingwereld is dé plek om piercings te kopen, informatie over piercings te vinden, maar ook om je piercings te laten zetten! Dit gebeurd op locatie in Uden, Noord Brabant. Ben jij klaar om jezelf te voorzien van een prachtige nieuwe piercing?

Een piercing laten zetten

Een piercing laten zetten is, vooral in het begin, heel spannend. Laat dit je vooral niet tegenhouden. Waar je bij tattoo’s langdurig pijn ervaart is dit bij piercings gelukkig van korte duur. Piercingwereld heeft een hele fijne samenwerking met MPS Roadrunner. Dit is een erkende piercer die alle festivals afgaat met een mobiele piercingstudio. Volledig GGD gekeurd en een échte professional. Deze piercingstudio kan jou van elke piercing voorzien en doet dit als geen ander. Een fijne ervaring staat hierbij centraal.

Hoe gaat het in z'n werk?

Op deze pagina maak je een afspraak voor het laten zetten van een piercing. Je vult simpelweg het contactformulier in en dan neemt de piercer contact met je op om een afspraak te maken en de details door te nemen. De piercer heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is volledig GGD gekeurd. Hierdoor ben jij verzekerd van een professionele piercer, piercing én een top ervaring. Wist je trouwens dat je ook 10% korting krijgt als je een afspraak maakt via Piercingwereld? Hiermee steunen wij jou en zorgen wij ervoor dat jij wederom de show kan stelen.

Maak je afspraak

Vul het onderstaande formulier in en dan neemt de piercer zo spoedig mogelijk contact met je op.