Piercing laten zetten

Piercing laten zetten

Wil je een piercing laten zetten? Bij onze collega’s is dat zeker mogelijk. Zij hebben een mobiele piercingstudio gevestigd in Uden. De mobiele piercingstudio gaat onder de naam MPS Roadrunner. Met de studio gaan we in de zomermaanden verschillende festivals in Nederland af waaronder Lowlands, We love the 90’s, Bospop, Parkpop, Parkbeats, Forta Rock, De Zwarte Cross en nog veel meer.

 

Over de piercingstudio

De piercingstudio bestaat momenteel al meer dan 20 jaar. Hiermee hebben wij veel ervaring opgedaan in de piercingwereld en is niets te gek voor ons. Al onze materialen zijn volledig professioneel en doen aan de richtlijnen van de GGD. Het bedrijf is volledig GGD gekeurd. Daarmee ben jij verzekerd van een veilige piercing met de juiste materialen en voorzorgsmaatregelen.

 

Wil je een piercing laten zetten?

Neem dan even contact op via onderstaande formulier. Dan zorgen wij ervoor dat de piercer zo spoedig mogelijk contact met jou opneemt voor een afspraak. Wij zijn gevestigd in Uden Noord Brabant. We zetten alle piercings en dit word netjes met je doorgenomen tijdens het eerste telefoongesprek voor het maken van de afspraak.