Wie wij zijn

Over Piercingwereld

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen achter de schermen! We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze geschiedenis. We werken met veel passie en liefde aan het merk en delen dat maar al te graag.

De roots van piercingwereld

Piercingwereld.nl heeft zijn roots altijd in de piercings gehad. Mijn schoonouders hebben een mobiele piercingstudio waarmee ze al meer dan 20(!) jaar festivals afgaan. Denk hierbij aan festivals zoals Lowlands, Parkpop, Pinkpop, Parkbeats, We love the 90’s, Forta Rock, Bospop, en nog veel meer. 

 

Zelf heb ik al meerdere jaren ervaring met webwinkels, het opzetten en het runnen ervan. Het was dus een logische stap om deze twee werelden te combineren. Zo is piercingwereld.nl tot stand gekomen. Met veel passie hebben we in 2020 eindelijk de virtuele deuren kunnen openen.

Missie & Visie

Onze Missie

Onze missie is om iedereen te laten stralen met de mooiste piercings op de markt. Wij zorgen ervoor dat alle piercings aan alle kwaliteitseisen voldoen en we kunnen door onze connecties in de piercingwereld iedereen voorzien van kwalitatief hoogwaardige piercings voor een mooie prijs.

 

Wij staan voor snelle levering, goede klantenservice en persoonlijk advies. We willen graag dicht bij onze klanten staan en doen daarom te allen tijde ons best om het hele aankoop en aftersales proces zo fijn en soepel mogelijk te houden.

 

Onze Visie

De visie van Piercingwereld is om de nummer een plek te worden voor al je informatie over piercings, de piercingproducten en het laten zetten van piercings. Met onze kennis en expertise helpen wij je graag verder.

 
 

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte van de vetste piercingtrends, producten, acties en meer!

Onze klantbelofte

Wij snappen dat jij een trendzetter bent. Je wilt er op je best uit zien met de mooiste piercings. Dat is ons doel en daarom doen wij deze klantbelofte.

100% tevredenheid

Niet tevreden met je piercing? Dan ruilen wij 'm toch gewoon?

Snelle verzending

Geduld is een schone zaak, maar niet bij ons. Gewoon snel verzenden

Kwaliteitspiercings

Alleen sieraden die aan alle normen voldoen. Kwaliteit gegarandeerd

Fijne klantenservice

Soms heb je wat vragen. Op dat moment staan wij voor je klaar